dilluns, 18 de febrer del 2013

Mirar enrere


Potser ja ha arribat l'hora de poder giravoltar el cap i mirar enrere, potser ara ja és el moment d'analitzar la história, una história que mica a mica ja ha deixat de fer mal.

Potser ara ja toca aprendre dels errors, fer el cor fort i endurir l'ànima, diuen que les amargors ajuden a tenir l'ànima d'aquelles que superen qualsevulga guerra.

El pitjor de tot, és les ferides es curen pero la pell mai queda com el primer dia, les pors i la temor de que torni a repetir-se tot alló que ens ha fet mal mai marxa.

Tot i així, cal escampar la boirina que embruta el paissatge per poder gaudir
de tot alló que ens depara el futur.... diuen que tot passa per una raó, que les coincidéncies no existeixen i que quan les coses no són és per que el destí et depara un futur
millor.

Fins fa molt poquet giravoltava el cap i veia una història que no era del meu grat, però mica en mica, el destí ha posat en el meu dia a dia moltes persones que han fet que avui miri cap enrera i vegi un passat agradable d'explicar i unes històries molt llunyanes que ja no veig tan dolentes i que no deixen de ser històries.....

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada